Meerzicht te Wanneperveen

Op het meest bekende watersport-ontmoetingspunt van Noord-West-Overijssel; "De Blauwe Hand" is Meerzicht gerealiseerd. Op de grens van Wanneperveen en Giethoorn. 

8 riante schiphuisappartementen met uitzicht over levendig waterverkeer en daarachter het weidse panorama van de Beulaekerwijde. Meerzicht ligt in een grotendeels beschermd landschap waar de lucht nog zuiver is en het water schoon. Toch is het een plek die vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken is.

De kern van Meerzicht wordt gevormd door zeer riante schiphuizen. Het wooncomfort wordt gedragen door moderne voorzieningen en eersteklas materialen. Uitgebreid met een onvergelijkbare dimensie doordat deze huizen beschikken over een eigen jacht-ligplaats met autostalling. Binnendoor bereikbaar en overdekt. De eigen haven van de accomodatie is verder omzoomd met een aantal overdekte en open ligplaatsen.

Wellicht dat er in de nabije toekomst zo'n prachtig schiphuisappartement in de verkoop komt, Mocht u interesse hebben, horen wij dat graag !