Buitenplaats Eursinghe Slagdijk 1B

7971 RL, Havelte
van € 189.500,- tot € 259.500,- v.o.n.

Beschrijving

Buitenplaats Eursinghe is een kleinschalig 2e woning-project van 37 degelijk en tradioneel te bouwen / gebouwde en zeer luxe afgewerkte Villa's en Bungalows, gelegen op een uitstekende en gemakkelijk bereikbare lokatie aan de buitenrand van Havelte, Zuidwest Drenthe. Wandelend op een klein kwartier afstand van het centrum van Havelte.
De omgeving wordt bepaald door uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen, hunnebedden, coulissenlandschap en door de recreatievaart bevaren Drentse Hoofdvaart.

Op korte afstand ligt Giethoorn, met de Beulaeker- en Belter Wijde, voor watersporters, sportvissers en natuurliefhebbers een waar aquarado.
Ook op cultureel en culinair gebied kan men zich in de regio zeer goed uitleven. Steden als Steenwijk, Meppel en Zwolle liggen vlakbij.
En niet te vergeten Blokzijl, Wetering, Kalenberg, Vollenhove, Diever en Dwingelo zijn absoluut een bezoek waard.
Kortom: een gebied waar men zich snel thuis voelt en dat tot in lengte van jaren nooit zal vervelen !

Havelte is een pittoresk, stijlvol Drents dorp in het groen, met vele gerestaureerde en authentieke (woon-) boerderijen, een prachtig gelegen 18 holes golfbaan met A - status, een vriendelijke bevolking en een weldadige rust. Recentelijk is Havelte door een bekend Nederlands kwaliteitsweekblad als een van de 10 mooiste dorpen van ons land geselecteerd.
Drenthe is de ultieme fietsprovincie van Nederland. Vele fraaie wandel- en fietsroutes door prachtige landelijke stilte- en bosgebieden heeft u vanuit huis ter beschikking.

De op de Buitenplaats Eursinghe te realiseren tradioneel gebouwde stenen woningen bestaan uit twee basistypen, een begane grond Bungalow en een zeer ruime uit twee verdiepingen bestaande Villa. Dat betekent naar wens 2,3, of zelfs 4 slaapkamers, maar ook bijvoorbeeld een saunaruimte gekoppeld aan de badkamer, al of niet gecombineerd met een solarium. Nagenoeg al uw wensen zijn bespreek- en
realiseerbaar. Op twee na liggen alle woningen aan het wateren hebben zelfs, afhankelijk van de wensen van de koper, de mogelijkheid van een eigen prive zwemstrandje. De eigen royale kavels, van ca. 400 m2 tot maar liefst 955 m2, zijn zonder meer riant te noemen en bieden veel privacy.
Extra voorzieningen zoals o.a. een carport met stenen berging en fraaie dakkapellen zijn optioneel. De woningen staan zijdelings (verspringend) minimaal 10 meter van elkaar af.

Alle gebruikte bouwmaterialen zijn van hedendaagse hoge kwaliteit, zodat de woningen zeer onderhoudsarm zijn. Zaken zoals b.v. schilderwerk zijn niet meer aan de orde ivm het gebruik van kunststof kozijnen en dakgoten, trespa beplating en facapaneel gevelbekleding. Dit scheelt aanmerkelijk in de onderhoudskosten. De Bungalows en Villa's op Buitenplaats Eursinghe onderscheiden zich dan ook in hoge maten van het gros van de recreatiewoningen in Nederland.
Bij het project wordt tevens een tennisbaan aangelegd. Voorts zijn er bewust geen storende voorzieningen op het parkdoch rust. Zoals hierboven reeds aangehaald, de wijde omgeving biedt meer dan genoeg mogelijkheden tot ontspanning en vermaak.

Onze visie bij de ontwikkeling van het project was; Rust, privacy, veel comfort en zeer hoge kwaliteit tot in detail. Volwaardige woningen, welke zich ruim ten positieve onderscheiden van het algemeene aanbod en toch tegen een aantrekkelijke prijs. Geen simpele recreatiewoning, doch een huis dat daar met kop en schouders bovenuit steekt. Dat is de basis voor optimale ontspanning en een solide belegging.

Doelstelling van de luxe tweede woningen op Buitenplaats Eursinghe is in eerste instantie dan ook voor eigen gebruik. Wil men deels of geheel verhuren is men daar uiteraard en vanzelfsprekend volkomen vrij in. Indien men koopt met als doelstelling belegging en grotendeels verhuur, is i.p. de BTW over de aankoopprijs aftrekbaar. Ook de kosten van de tuinaanleg of het interieur vallen hieronder.

Gezien de grootte van de woningen, de zeer luxe standaard uitvoering en afwerking, de riante ligging, verwachten wij echter een zeer hoog percentage eigen gebruik, hetgeen de waardeontwikkeling van de woningen ongetwijfeld positief zal beinvloeden.

Koopprijs Bungalow incl. kavel vanaf € 189.500,- incl. BTW en VON en voor de Villa incl. kavel al vanaf € 229.500,- incl. BTW en VON en tevens incl. het luxe uitvoeringspakket.
Het luxe pakket houdt o.a. in: complete keuken incl. vaatwasser, grote combi-magnetron, schouw-wasemkap, keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, een-handelmengkraan, inbouw afvalbak en werklichten. Fraaie plavuizen in de living, keuken, hal, toilet en badkamer, badkamermeubel met halogeen verlichting en een -handel mengkraan, gemetselde en geheel betegelde douche met thermostaatkraan, grote design-handdoeken radiator, moderne hangend(e) toiletten, rolstoelvriendelijke deuren, alle openslaande ramen draai-kiep systeem.
De Villa heeft op de verdieping een tweede toilet en 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon.

Als meerwerk zijn bijvoorbeeld onder meer mogelijk fraaie dakkapellen, een carport in combinatie met een stenen berging, airco, etc. etc. Natuurlijk is er veel meer te vertellen omtrent de woningen, het project en de omgeving, doch dat doen we graag na de bezichtiging van de modelwoning op de lokatie.

Indien u de aanschaf van een luxe tweede woning overweegt, daarbij hoge eisen stelt en tot nu toe nog steeds niet uw droomhuis kon vinden..... maak dan nu snel een afspraak voor een bezichtiging en nadere informatie via 0522-282193 of info@vdbvastgoed.nl

Buitenplaats Eursinghe is gesitueerd aan de slagdijk 1b te Havelte.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 80-122 m²
Inhoud 260-425 m³
Aantal woningen 13
+ Lees meer