Buitenplaats Eursinghe te Havelte

Buitenplaats Eursinghe is een door VDB Vastgoed nieuw ontwikkeld recreatie-project van 37 zeer luxe recreatiebungalows en villa's. Alle riant gelegen op ruime kavels aan een waterpartij, terwijl het project zelf grenst en toegang geeft aan uitgestrekte bossen.
Uitgangspunt bij de ontwikkeling van Buitenplaats Eursinghe was het realiseren van een kleinschalig luxe tweede woning project van klasse, zich onderscheidend door een geheel eigen karakter, duurzame, tijdloze en hoogwaardige woningen, in twee type's met de mogelijkheid van wonen en slapen op de begane grond. Voorts werd veel aandacht gegeven aan ligging, bezonning en privacy.
 
De omgeving heeft veel te bieden;
Plezierige faciliteiten, het water, de tennisbaan, de uitloop naar de bossen en datgene wat Havelte en omgeving te bieden heeft. We noemen o.a. de 18 holes Golfbaan van Havelte, de uitgestrekte wandel- en fietsroutes door bos, heide en het boerenland, de watersportmogelijkheden bij het nabij gelegen Giethoorn en de Weerribben én niet te vergeten de vele culturele en culinaire verrassingen welke alom aanwezig zijn in het gebied.
Recentelijk is Havelte door een vooraanstaand Nederlands weekblad als één der 10 mooiste en veiligste dorpen van Nederland uitgekozen; een tweede woning op Buitenplaats Eursinghe is wel héél erg aantrekkelijk !
 
Er valt reeds veel te zien op het project;
de wegen, het water en de infrastructuur zijn klaar, de eerste woningen en een modelwoning zijn al gereed. 
Maak een afspraak met ons en laat u uitgebreid voorlichten en adviseren over alle relevante zaken betreffende het kopen, bezitten, exploiteren en bovenal genieten van uw tweede woning.